Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2013 17:21 - Избери си Бельо според фигурата!
Автор: irish Категория: Забавление   
Прочетен: 2993 Коментари: 0 Гласове:
16

Последна промяна: 19.11.2013 17:23


 Правилно подбраното бельо може да ви вдигне самочувствието. Но да го изберем не е никак лесно, особено ако не знаем кое ни подхожда най-добре на фигурата. Разберете как да се чувствате и да изглеждате добре с бельото, което носите. Да подчертаеш хубавите части от тялото си, за да се чувстваш красива и горда с него най-често се постига с бельо. Особено важно е, когато сме решили да облечем за специален повод рокля по тялото или показваща някои части от него.

Да изберем правилният размер, преди да купуваме е една прекрасна идея, която обаче малко жени помнят, преди да излязат на пазар. Винаги трябва да знаете размера си, той има значение. Ето и типовете женска фигура, които ние избрахме, за да ви помогнем, когато си купувате бельо. Жената пясъчен часовник Обикновено този тип жени имат най-хармоничната фигура и поради тази причина и много възможности за избор на бельо. Корсетът би подчертал наистина прелестите на всички жени с такава фигура. Всичко останало също е позволено, така че, радвайте се на това, което имате!


image
Жената с ябълкова фигура Това са жените с дълги крака, но с проблеми в коремната област. Затова избирайте
еротично бельо, което е по-широко в коремната област, но подчертава бюста ви. Кукленското бельо е супер секси и е точно за вас. Избирайте и дрехи, които подчертават краката и деколтето ви. Жената с момчешка фигура Тези жени обикновено са слаби и стойни. Понеже не трябва да се притесняват от корема си, добре е да изберат бельо, което го показва. Боксерките са също добра идея, защото подчертават атлетичното дупе. Нека сутиенът, който купите е с подплънки, за да изглеждате по-секси.      

Жените с голям бюст могат да подчертаят това с корсет и никога не трябва да забравят сутиените с плътни презрамки или през врата, които поддържат бюста.   Ако имате малък бюст - заложете на секси гащички, чорапи и всичко останало, което може да сложите върху долната част на тялото си. Високите жени могат да се възползват от секси жартиери, а нисичките от дантелено бельо или копринено. И най-важното е- внимавайте с пропорциите и харесвайте себе си. 

Няма нищо по досадно от това да пробвате дреха след дреха, чудейки се защо не ви харесва, преди да разберете, че проблемът не е в тях, а в коремчето ви.


Не е лесно да се намери дреха, която едновременно да изглежда добре, и да прикрива онази досадна подутина. Ето как може да постигнете желаният ефект. Отпуснат топ с ластик под талията Става въпрос за блузи, които са прилепнали около бюста, отпуснати около корема и имат ластична част най-отдолу. Те подчертават гърдите и скриват коремчето. Това е една от най-добрите визулани измами, които помагат за прикриване на пълен корем. Рокли и топове тип “прегърни ме” Това също е добър вариант. Кройката “прегърни ме” визуално отвлича вниманието от проблемната зона, тъй като придава на торса V-образна форма. Изберете пъстър модел или с интересни шарки за засилване на ефекта.  


image
Не носете широки сака водени от мисълта, че ще прикрият пълният ви корем – те имат обратният ефект – правят ви да изглеждате още по-едри. Вместо това, заложете на блейзер, който се стеснява в талията. Избягвайте панталони с детайли по талията Изхвърлете панталоните или дънки с много орнаменти, джобчета, капси, панделки, коланчета или пък с висока талия. Всички тези неща привличат внимание към проблемната зона. Придържайте се към изчистени модели с ниска талия. Корсет или оформящо еротично бельо. Въпреки, че е най-ефективният начин за справяне с проблема, носенето на корсети или оформящо бельо е доста неудобно. Прибягвайте до тези средства при специални поводи като например коктейли (когато е наложително да се “вмъкнете” в елеганта рокля).  

Изберете правилните материи Тесните и еластични материи не са ви приятел. Избирайте материи като памук, който не се прилепва и следователно не подчертава тлъстото коремче. Никога не се загащвайте Ако все още има хора, които се загащват – моля спрете! Особено ако имате нещо за криене. Позволете на блузата ви свободно да пада върху панталона и по този начин да издължава торса ви. Придържайте се към размера си Имайте предвид структурата на тялото си! Ако носите прекалено тесни дрехи, те само ще засилят проблема, а твърде широките дрехи пък издават, че отчаяно се опитвате да скриете нещо. Придържайте се към собственият си размер.
 



Гласувай:
16




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: irish
Категория: Забавление
Прочетен: 12216
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031