Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.11.2013 12:59 - Нека поговорим за интимните прически
Автор: erotichnobelio Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1573 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 13.11.2013 13:00


 В днешно време малцина са представителките на нежния пол, които не се обезкосмяват. Повечето дами полагат някакви грижи за окосмението „там долу“ - някои го премахват изцяло, други си оставят по една тънка лентичка, а трети си оформят закачливи прически.
image
На някои жени това не им стига и те смятат, че имат нужда и от украшение, като обица, например. Но дали това е безопасно и заслужава ли си рискът? Ако сте взели решение да си направите пиърсинг точно там, по-добре си сложете златна или сребърна обица, в никакъв случай не си купувайте някоя долнопробна от сергията на пазара. Все пак става въпрос за нещо доста интимно и нуждаещо се от висока хигиена място.

А най-добре ще направите, ако вместо пари за пиърсинг, дадете за секси бельо. То е безопасно, готино и няма да ви писне след няколко месеца, а когато това се случи, просто ще си купите поредния секси чифт 
еротично бельо image Според някои дами космите имат своята роля /което е напълно вярно!/ и затова не бива да се премахват. Да, но боядисването също не е вариант, защото както вече споменахме, това място е изключително деликатно и трябва да се внимава. Ако все пак искате да опитате, намажете малко от сместа върху подмишниците си, за да видите как реагира кожата ви, преди да започнете да се изрусявате „там долу“. Внимавайте, защото рискувате да си докарате сериозни здравословни проблеми, като най-безобидните са раздразнение, пришки и изгаряния.

Повечето жени си решават проблема с космите, като ги премахват напълно. Според лекарите обаче е хубаво да оставите поне малко косми, за да има какво да пази вагината ви. Ако все пак не искате този вид прическа, отидете на козметик, но внимавайте в какъв салон влизане. При положение, че хигиената не ви се стори на ниво, отидете на друго място. Не си правете кола маска у дома, защото това е трудно достъпно и деликатно място и е по-добре някой друг да го направи.
image Каквото и да правите, поддържайте интимната си хигиена на ниво, за да нямате излишни здравословни проблеми. Тази част не е най-подходящата за експерименти, затова е по-добре да не ги правите. Обезкосмявайте се както ви е удобно, но винаги имайте едно на ум и внимавайте какви козметици посещавайте. Не си правете процедурите сами у дома, защото има възможност да не се справите и това да ви докара излишно главоболие.

Оставете нещата в ръцете на професионалист.
 



Гласувай:
8




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: erotichnobelio
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6931
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930