Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2013 14:07 - БельоТО , което възбужда !
Автор: sexybelioto Категория: Лични дневници   
Прочетен: 847 Коментари: 0 Гласове:
12

Последна промяна: 25.11.2013 14:08


    Как да бъдем сексуални, без да сме вулгарни   Всяка жена трябва да поддържа два гардероба - ежедневен (спортен или елегантен) и любовен, в който влиза пълното бойно снаряжение, абсолютно необходимо за победоносното завоюване на мъжкото сърце. Разбира се, трябва да се съобразяваме и с модните тенденции в бельото за есента на 2010 г., но за еротичното бельо има неостаряващи правила.

  image
  Безспорно най-сексапилната част от женското облекло е бельото. Тук може да бъдете смели, много смели, защото никой не вижда с какво сте облечена отдолу. Забравете излишната скромност. Голямото предимство е, че кройките и материите при бельото са по-устойчиви на модните тенденции, така че спокойно може да ги ползвате по-дълго време, без да се страхувате, че сте старомодни.

  Цветовете при бельото се делят на невинни и страстни. Бледите оттенъци на розово, синьо, жълто – намекват за невинност, непорочност и чистота и не са подходящи за гореща любовна среща. Бялото и бежовото еротично бельо са класически страстоубийки, те са скучни чак до прозяване. Червеното – много често жените смятат, че е сексуално, но особено в съчетание с черно се свързва с бельото на куртизанките и има вероятност да добиете вулгарен вид. Класическите страстни любовни нощи са гарнирани винаги в черно, вишнево червено, тъмно лилаво или опушено сиво.

  image
  Материите – само дантела, мрежа и нищо друго.   Кройките – сутиените са ясни – максимално изрязани и с тънки като спагети презрамки. При долната част – единствено прашки! Внимавайте прашките да не се показват над панталоните с ниска талия - това вече е вулгарно. Боди с по-фриволна кройка също е добра увертюра. Забравете за бикини и боксерки, освен ако не са изцяло от мрежа. Експериментирайте с ултра мини нощница-комбинезон. Ако досега не сте се престрашили – време е да си купите жартиери! Към тях задължително вървят дълги черни чорапи с дантела на бедрото.

  Е, с толкова старателна бойна подготовка, след като свалите дрехите си и най-вялият мъж ще падне в краката ви.  



Гласувай:
12




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sexybelioto
Категория: Лични дневници
Прочетен: 6425
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930